TRUITA DE PATATA EN PASTA DE FULL

Per 10:48 ,


Ingredients:


-          600 gr. de pataca.

-          2 cebes.

-          5 ous.

-          1 polsim de Royal.

-          Oli d’oliva.

-          2 fulls de pasta de full.

-          1 ou per pintar.




Elaboració:


Pelem les patates i les tallem per fer la truita de patata (cadascú segons el seu costum), les salem.


Posem una paella amb oli i fregim la patata.

Tallem la ceba (també segons el gust personal) i la posem a fregir en un altra paella a part








Quan totes dues coses estiguin ben tovetes, les ajuntem i les posem en un colador per retirar l’excés d’oli.  Deixem refredar.


Batem els ous amb el royal i mesclem amb la patata i ceba.


Escalfem  el forn a 180º C.


Estenem un làmina de la pasta de full i col·loquem a sobre la mescla de la truita, tapem amb l’altra làmina de pasta de full. Decorem segons gust personal, i pintem amb ou la superfície perquè quedi ben daurada.


Enfornem uns 25 minuts o fins que la superfície estigui daurada, temperatura dalt i baix.


Deixem refredar i ja està llesta per menjar.



Una forma diferent de menjar la tradicional i sempre benvinguda truita que ¿de quants “apuros” ens a tret la pobra? Que es presenta gent a sopar sense avisar “Fem una truita de patata i pa en tomata i ja ho tenim”, Anem d’excursió “Un tros de truita” ... i així infinitat de vegades o no?, doncs aquesta es una manera de vestir-la de gala que ja s’ho mereix.





BON PROFIT!!!!





















Altres receptes

3 comentarios

  1. Quina idea tan bona!!! Me l'anoto! T'ha quedat perfecte. petons

    ResponElimina
  2. És un vestit de luxe!! Queda molt bona i quan la presentes......tothom queda bocabadat!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Quina idea més bona!!
    No se m'hauria acudit ni ho havia vist mai!
    ptns!!

    ResponElimina